Avoimet työpaikat

Kulkurissa työskentelee yli 30 sivutoimista luokan- ja aineenopettajaa. Jos olet

• kiinnostunut verkko- ja etäopetuksesta,
  • innostunut tvt:n opetuskäytöstä,
  • sinulla on aikaa sivutoimeen ja
  • haluat oppia uutta,

voit sopia Kulkuri-tiimiin!

Tällä sivulla ilmoitamme avoimista tehtävistä, mutta voit myös lähettää avoimen hakemuksen koulunjohtaja Tuija Tammelanderille:

etunimi.sukunimi@kvs.fi

WANTED: Englannin kielen etäopettaja luokille 3-9 (4.12.2017)

Etsimämme englannin opettaja on

• pätevä ja mielellään jonkin verran kokenut aineenopettaja
  • innostunut tvt:n opetuskäytöstä ja halukas oppimaan lisää
  • elämäntilanteessa, johon sopii sivutoiminen etäopetustyö.

Verkkokoulu toimii Peda.net-palvelussa, jonka osaaminen on plussaa.

Kulkurin opettajat ovat sivutoimisia tuntiopettajia, joille maksetaan tuntipalkkio kaikesta tehdystä työstä (20,09 €). Suurin osa työstä on verkko-opetusta Kulkuri-verkkokoulussa. Joillakin luokilla on vielä kirjallisia etäopiskelumateriaaleja, joiden kokeet opettaja myös tarkistaa ja antaa niistä palautteen. Loputkin kirjalliset kurssit poistuvat 2019 syksyyn mennessä. Verkkokurssit ovat valmiit, mutta niiden sisältöjä ja tehtäviä opettaja voi kehittää ja muokata Kulkurin laatukäsikirjan ja opetussuunnitelman puitteissa.

Toivomme, että valittava opettaja osallistuu verkko-opettajien yhteistyöhön, kuten opetiimin työskentelyyn, aktiivisesti.

Lisätietoja: Tuija Tammelander, puh. 050 383 3969 tai sp: etunimi.sukunimi@kvs.fi