Avoimet työpaikat

Kulkurissa työskentelee yli 30 sivutoimista luokan- ja aineenopettajaa. Jos olet

• kiinnostunut verkko- ja etäopetuksesta,
  • innostunut tvt:n opetuskäytöstä,
  • sinulla on aikaa sivutoimeen ja
  • haluat oppia uutta,

voit sopia Kulkuri-tiimiin!

Tällä sivulla ilmoitamme avoimista tehtävistä, mutta voit myös lähettää avoimen hakemuksen koulunjohtaja Tuija Tammelanderille:

etunimi.sukunimi@kvs.fi

Opinto-ohjaaja

Haemme opinto-ohjaajaa kehittämään Kulkuri-verkkokoulun opiskelun ohjausta ja oppimisen tukea.

Kulkuri-verkkokoulussa opiskelee vuosittain n. 300 eri puolilla maailmaa asuvaa suomalaista, perusopetusikäistä oppilasta. Viime vuosina koko perusopetuksen oppimäärää opiskelevien yläkoululaisten osuus ja sen myötä opiskelun ohjauksen tarve on kasvanut. Opinto-ohjaajan tehtävänä on kehittää verkkokoulun opiskelun ohjaukseen toimivat käytännöt ja toimia perheiden tukena haasteellisessa etäopiskelutilanteessa, yhdessä verkko-opettajien kanssa. Lisäksi opinto-ohjaaja auttaa oppilaita jatko-opiskelun suunnittelussa ja yhteishakuun osallistumisessa.

Kulkurin oppilaat voivat tarvittaessa suorittaa perusopetuksen oppimäärän osittain tai kokonaan erityisessä tutkinnossa. Päättötodistuksen he saavat yhteistyökoulustamme Helsingin yliopiston Viikin normaalikoulusta.

Opinto-ohjaaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä oppilaiden, heitä ohjaavien vanhempien tai muiden lähiohjaajien sekä opettajien kanssa.

Jos innostut uusista haasteista ja positiivisesta pedagogiikasta, hae meille töihin!

Arvostamme

• hyviä tieto- ja viestintätekniikan taitoja,
• kielitaitoa (englanti ja ruotsi),
• yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Peda.net-palvelun tuntemus on plussaa.

Lähetä hakemuksesi 2.3.2018 mennessä osoitteeseen kulkuri@kulkurikoulu.fi. Haastattelemme viikolla 10.

Työsuhde on määräaikainen 31.7.2019 asti. Etätyömahdollisuus.

Palkka ja muut työehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Kulkuria ylläpitää Kansanvalistusseura, jolle sivistys on yhteiskunnan tärkein arvo.

Lisätietoja:

Koulunjohtaja Tuija Tammelander

etunimi.sukunimi@kvs.fi

puh. 050 383 3969 (20.2. klo 15–17, 26.2. klo 10–17).