Skip to Content

Camilla Patjas

Suunnittelijaopettaja +358 (0)44 700 1513 etunimi.sukunimi@kvs.fi

Kulkurikampus, 5.-6. lk suomen kielen ja kirjallisuuden opetus, 4.-6. lk. ympäristöopin opetus

Olen Kulkurin suunnittelijaopettaja Camilla Patjas. Olen työskennellyt Kulkurissa vuodesta 2022. Olen opiskellut kestävyys- ja luontokasvatuspainotteiseksi luokanopettajaksi, lisäksi minulla on opintoja kuvataidekasvatuksesta ja pelisuunnittelusta.

Opetan Kulkurissa suomen kieltä ja kirjallisuutta 5.- ja 6.-luokkalaisille sekä ympäristöoppia 4.–6.-luokkalaisille. Suunnittelijaopettajana teen töitä kouluyhteisömme kehittämiseksi: Rakennan Kulkurikampuksen eri osa-alueita ja suunnittelen tempauksia, toimin kirjastonhoitajana ja kehitän osallistavia, leikillisiä ja pelillisiä elementtejä Kampukseen ja kursseille. Kestävyyskasvatusta toteutan osana timanttista ilmiötiimiämme, keke-tiimiämme ja Unesco-kouluverkostoa. Näiden lisäksi teen kielitestauksia, viestin koulumme toiminnasta, kuvitan, ohjaan opetusharjoittelijoita ja osallistun Kulkurin kehittämishankkeisiin.

Työssäni parasta on oppilaiden ja opettajien ilo ja innostus! On ihana nähdä, miten oppilaat viihtyvät Kulkurissa, kokevat oppimisen iloa ja onnistumisia. Kulkurin opettajat ovat inspiroivia tyyppejä, joiden ideat ja kokemukset opettavat minulle paljon.

Back to top