Skip to Content
Ajankohtaista

Tervetuloa infowebinaariin tutustumaan Kulkuri-verkkokouluun!

Julkaistu:

Mikä Kulkuri on? Kenelle se sopii? Miten opiskelu käytännössä tapahtuu? Järjestämme toukokuussa kaksi infowebinaaria, tervetuloa mukaan!

Lähettääkö organisaatiosi kouluikäisten vanhempia ulkomaille töihin? Asutko itse ulkomailla, ja sinulla on kouluikäisiä tai sitä lähestyviä lapsia?

Kulkuri-verkkokoulussa ulkomailla asuva lapsi tai nuori voi opiskella omaa äidinkieltään ja tarvittaessa muitakin Suomen kouluaineita.

Järjestämme toukokuussa kaksi samansisältöistä infowebinaaria, joissa kerrotaan, mikä Kulkuri on, kenelle se sopii ja miten opiskelu käytännössä tapahtuu. Välitäthän tietoa webinaareista ulkomaille muuttaville / siellä jo asuville perheille.

Webinaarit ovat:

  • ti 21.5. klo 10–10.45 Suomen aikaa
  • ke 22.5. klo 17–17.45 Suomen aikaa

Molempiin webinaareihin pääset tästä linkistä: https://us02web.zoom.us/j/86147509125

Etäkoulu Kulkuri

Kulkurissa opiskelee vuosittain noin 500 oppilasta kaikkialla maailmassa. Verkkokoulussamme on yli 80 verkkokurssia ja 30 tuntiopettajaa. Arjen ja opiskelun sujumisesta kotona vastaavat huoltajat tai muut lähiohjaajat.

Kulkurilla on lähes 50 vuoden kokemus ulkomailla asuvien lasten etäopetuksesta.

Nomadskolan för finlandssvenska barn

I anslutning till Kulkuri verkar Nomadskolan, finlandssvensk skola på nätet för dig som bor utomlands. Nomadskolan hjälper dig att hålla dörren öppen till skolan här hemma genom att du får öva dig i modersmål och litteratur och finska på nätet.

Jaa artikkeli
Back to top